thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
credit_card
Betalen zoals u wilt
Vooraf, bij levering of achteraf
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Gardia Laagste Prijs Garantie

Schutting hardhout design, 180 x 180 cm

Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
credit_card
Betalen zoals u wilt
Vooraf, bij levering of achteraf
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Gardia Laagste Prijs Garantie
Aanbevolen combinaties
Artikelomschrijving
Schutting hardhout design, 180 x 180 cm
SKU nummer: : WW4418.99.90

Stijlvolle schermen van hardhout! Maak met deze schermen een prachtige, duurzame schutting!

 

Omschrijving

Met deze geschaafde hardhouten schermen maakt u een prachtige schutting! De roodbruine kleur zorgt voor een warme uitstraling in uw tuin. Het scherm bestaat uit 25 geschaafde verticale planken van 1,5 x 14 cm. Op de voorzijde van het scherm zijn 13 planken gemonteerd en aan de achterzijde zijn 12 planken gemonteerd. Door deze samenstelling heeft het scherm weinig doorkijk. Daarnaast heeft het scherm 3 tussenliggers voor de stevigheid. Het scherm heeft een hoogte van 180 cm, een breedte van 180 cm en een dikte van 4,5 cm.

 

Houtsoort

Keruing is een hardhoutsoort met een mooie roodbruine kleur! Deze duurzame hardhoutsoort is ideaal voor in de tuin, Keruing kan gemakkelijk verwerkt worden tot een poort of schutting. Onbehandeld gaat Keruing wel 15-20 jaar mee! Het hout krijgt in de loop van de tijd een mooie grijze kleur. Wanneer u de originele kleur wilt behouden raden we aan om de palen te behandelen met hardhout of bangkirai olie. We raden aan om de olie aan te brengen, nadat de schermen gemonteerd en gedroogd zijn, zodat de schermen daarna zo min mogelijk gaan werken. 

 

Montage

De schutting kan je monteren tussen hardhouten palen. Bij een schutting met hardhouten palen monteer je de schutting tussen hardhouten palen, wij adviseren om hiervoor geschaafde hardhouten palen te gebruiken. De schutting bevestig je met l-beslag op de hardhouten palen. Zorg ervoor dat de palen altijd minimaal een derde in grond plaats, zodat deze stevig staan. De schutting kan je afwerken met afdekkap van hardhout, daarnaast verkopen wij ook een bijpassende hardhouten poortdeur en tuindeurkozijn.

 

Specificaties

  • Hoogte: 180 cm
  • Breedte: 180 cm
  • Dikte: 4,5 cm
  • Materiaal: Keruing
  • Afwerking: Geschaafd
  • Verduurzaming: Onbehandeld
  • Aantal planken: 25 verticaal, 3 horizontaal
  • Levensduur: 15-20 jaar

 

Veelgestelde vragen 

Waar moet je op letten bij het kopen van een schutting? 

Het aantal planken per schutting bepaald hoe dicht je scherm is, des te meer planken des te minder doorkijk. De houtsoort bepaald de levensduur van een scherm, met de juiste beits en regelmatig onderhoud is deze te verlengen. Bij het bevestigen is het belangrijk om op te letten of je gegalvaniseerde of RVS (Roest vrij staal) bevestigingsmaterialen gebruikt. 

 

Hoeveel materialen heb ik nodig?

Om te bepalen hoeveel schermen en palen je nodig hebt dien je een berekening te maken. Wij raden aan om een schets te maken per benodigde zijde. Om te starten heb je altijd een beginpaal nodig, daarna per scherm een paal. Je hebt dus altijd 1 paal meer nodig dan het aantal schermen. Wij adviseren om per scherm 0,5 cm op te tellen voor de bevestigingsmaterialen. De schermen monteer je tussen de palen, hou er rekening mee dat de dikte van de palen van invloed is op de totale lengte. Wij hebben daarom de volgende formule: (Aantal schermen x breedte schermen + 0,5) + (Aantal palen x dikte palen) = Totaal aantal cm schutting. In ons voorbeeld gaan we uit van 4 schermen van 180 cm breed en palen met een dikte van 7 cm. Voorbeeld: (4x180,5) + (5x7) = 757 cm.

 

Heeft u nog vragen over dit plankenscherm? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Specificaties
Algemeen
ID
60089
EAN
7423429265240
Type
Plankenscherm
Materiaal
Hardhout
Aantal planks
28 pc
Afwerking
Geschaafd
Verduurzaming
Onbehandeld
Houtsoort
Keruing
Materiaaldikte mm
16 mm
Soort
Paneel
Keurmerk
EUTR
Dimensies & Maten
Dikte mm
45 mm
Breedte mm
1800 mm
Hoogte cm
180 cm
Andere klanten kochten of bekeken ook