Ervaringen

Met meer dan 10.000 producten heeft Gardia al diverse klanten geholpen. Lees hier meer!

hello banner background image

Klanten geholpen maximaal te genieten van hun tuin! 

Bekijk de Gardia app!

Beoordeeld door klanten 

4.7/5

4.7/5 – 2020

Producten in ons Assortiment

Unieke Maatwerk Projecten

Afhaallocaties in Nederland & België

block background
Thomas Versteegh

"Gardia had precies wat ik zocht voor mijn tuin. Het personeel heeft me goed geholpen met advies en daardoor is mijn tuin nog mooier dan gehoopt!"

26 april 2020

block background
Fred van Dongen

"De bestelling van Gardia kwam al snel binnen. De producten waren van erg goede kwaliteit. Wij zijn aangenaamd verrast door Gardia!"

18 augustus 2020

Project Overkapping

Dit project betreft een moderne Douglasoverkapping geplaatst in Hardinxveld-Giessendam. Het product is behandeld en heeft een levensduur van wel 10-15 jaar! 

335159_standard
335165_standard
335162_standard

Project Buitenverblijf

Dit prachtige buitenverblijf in Nieuwendijk bevat een berging en een schuur. De wanden van zwart gespoten Zweeds Rabat zorgen voor een klassieke uitstraling!

project21_banner
project21_3
project21_5

Project Blokhut

Deze mooie blokhut staat in Groot-Ammers en maakt de tuin helemaal compleet. De blokhut is gemaakt van Vurenhout en heeft een levensduur van wel 10-15 jaar! 

project5_1 shopped
project5_3 shopped
project9_4 shopped
staatsbosbeheer-wit new

Wie is Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer beheert, beschermt en ontwikkelt de natuur van Nederland en probeert de natuur op een steeds meer duurzame manier  te benutten. Ondertussen beheert Staatsbosbeheer al 270.000 hectare aan bos-, natuur- en recreatiegebieden. Het doel van Staatsbosbeheer is dat de huidige en toekomstige generaties optimaal de natuur kunnen beleven.

Samenwerking

Ook voor ons zijn groen, milieu en duurzaamheid belangrijke waarden die wij graag naar buiten dragen. In samenwerking met Staatsbosbeheer werken wij aan projecten die een merkbare verbetering in de natuur realiseren. Gardia wenst met Staatsbosbeheer buiten alles beter te maken!