Wie zijn wij

Gardia is dé verkoopspecialist op het gebied van blokhutten, buitenverblijven, overkappingen en tuinhuizen!

Terug naar Ontdek Gardia
hello banner background image
block background
Onze Missie

Gardia brengt vrijheid binnen handbereik! Het is ons doel om kwaliteitsproducten te leveren waar jong en oud buiten heerlijk van kunnen genieten - een stukje vrijheid in eigen achtertuin!

"Buiten is alles beter" - zeggen we bij Gardia. Voor jezelf, voor je gezin, je vrienden en je buurt. Ontdek de ultieme vrijheid buiten!

Bij Gardia zijn we overtuigd van de meerwaarde van natuurlijke producten. Optimaal genieten met kwaliteitsproducten uit de natuur, daar worden we echt warm van. Producten die garant staan voor een 100% “Buiten Leven”-ervaring!

Lees verder
block background
Historie

Gardia is ontstaan uit een traditionele houthandel. De nieuwe generatie heeft, net als de vorige generaties, het ‘hout-is-goud’-DNA rijkelijk door de aderen stromen.

Klassieke waarden zoals alleen topkwaliteit, betrouwbaarheid en doe-maar-gewoon-mentaliteit combineren wij met een gezonde dosis innovatiedrang en flinke online ambitie.

Lees verder

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag08:30 - 17:00 uur
Zaterdag09:00 - 15:00 uur
Zondag en feestdagenGesloten

Algemene Bedrijfsgegevens

K.v.K.: 63648172

BTW NL : NL 85 53 33 28 5 B01

BTW BE : BE 05 60 93 60 53

IBAN/SEPA Nummer: NL36 RABO 0395 0300 64

BIC Nummer: RABONL2U

Bankrelatie: Rabobank

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met de klantenservice!

T: 085 888 3720

E: [email protected]

Neem contact op

Adresgegevens

Gardia

Giessenzoom 15

3371GJ Hardinxveld-Giessendam

Over Gardia

Gardia is de afgelopen 35 jaar enorm ontwikkeld op veel verschillende gebieden. Wij geven u graag een kijkje in de geschiedenis van dit exponentieel groeiende bedrijf!

'De Rivierdijk'

De ‘roots’ van dit bedrijf zijn te vinden op ‘De Rivierdijk’. Op de grens van Boven-Hardinxveld en Gorinchem begon het Gardia-avontuur met de ambitie om de bestaande houthandel toegankelijk te maken voor de algemene consument. Vanuit een klein kantoortje werden de eerste buitenverblijven ontworpen en uitleveringen ingepland.

hello banner background image

'Het Oude Station'

Een moderne webshop deed het bedrijf zo hard groeien dat een verhuizing noodzakelijk was. Met veel plezier en trots werd locatie ‘het Oude Station’ overgenomen en kon de ontwikkeling gestaagd voortgaan.

Deze unieke locatie in Hardinxveld-Giessendam werd met veel zorg omgebouwd tot een klantvriendelijke houthandel. Met kleine stappen werden nieuwe ideeën gerealiseerd en nodige acties ondernomen om zo veel mogelijk klanten te voorzien van gewenste houtproducten. 'Het Oude Station' heeft Gardia voorzien van de nodige ruimte voor de uitbreiding van het bedrijf op alle gebieden.

hello banner background image

'Gardia HQ'

Op Giessenzoom 15 is de hoofdlocatie van Gardia nog steeds te vinden. Hier kunt u 6 dagen per week terecht voor inspiratie en advies in onze moderne showroom, waar de ambitieuze specialisten voor u klaarzitten. 

Om onze producten snel bij u in huis te krijgen is er een uitgebreid levering- en afhaalsysteem ontwikkeld. Geplaatste bestellingen kunnen op transport worden gezet en bij u thuis worden geleverd of op afspraak worden afgehaald op één van onze zes afhaallocaties. Kortom, Gardia geeft u de mogelijkheid om uw tuin eenvoudig om te bouwen naar de moderne “Buiten Leven Experience"

hello banner background image
block background
Ontdek onze Houtsoorten
Ontdek het hier
block background
Ontdek onze Materialen
Bekijk het hier
block background
Maak kennis met onze Merken
Ontdek het hier