Showtuinen van Appeltern

Gardia werkt samen met het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Je vindt er 22 hectare aan tuinen vol met ideeën en producten, waaronder producten van Gardia!

Terug naar Ontdek Gardia
hello banner background image
Menu
block background
22 hectare aan inspiratie

De Tuinen van Appeltern is dé locatie om inspiratie op te doen en te genieten van een heerlijk dagje in de buitenlucht. Tijdens alle seizoenen kun je je laten verrassen door al het moois dat te zien is. Wandel op je eigen tempo rond in de ruim 200 inspiratietuinen en geniet van alles dat je zintuigen prikkelt. Doe inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek de natuur! 


Openingstijden:

Apr. t/m sept. 10:00 - 18:00 uur

Okt. & mrt. 10:00 - 17:00 uur

De Tuinen van Appeltern zijn gesloten tijdens de maanden januari en februari.

block background
Gratis toegang

Gardia biedt je de mogelijkheid om de Tuinen van Appeltern te bezoeken en deelt gratis kaartjes uit.

Bij een bestelling ter waarde van minimaal €500,-, ontvang je 2 toegangskaarten voor het inspiratiepark. Daarnaast ontvang je een tegoedbon om te kunnen genieten van een heerlijke kop koffie met een stuk gebak! Het is ook mogelijk om eerst rond te wandelen in de tuinen en daarna de bestelling te plaatsen. Dit kan door het bonnetje te bewaren, dan krijg je het bedrag van 2 standaardtickets terug!


Adres Tuinen van Appeltern:

Walstraat 2a

6629 AD Appeltern

Bekijk de Showmodellen

Je kunt bij De Tuinen van Appeltern ook onze overkappingen bewonderen. Zo is er een heuse Gardia tuin, die we samen met het team van De Grote Tuinverbouwing hebben aangelegd; een tuin van 300 m² met kapschuur en zadeldakschuur! 

Te ver weg?

Op de website van Appeltern kun je alle showmodellen ook digitaal bekijken!

Ga naar de site van Appeltern

Hier vind je ons ook…

block background
Bekijk onze projecten

We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten en buitenverblijven. Wilt u zelf een project laten plaatsten of een kijkje nemen bij een van onze projecten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak of offerte.

Lees meer
block background
Het Experience Center

In ons Experience Center van meer dan 10.000m² kun je een groot deel van onze producten bekijken en ontdekken. Het is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven en buitenspelen.

Lees meer