Experience

Laat je inspireren door onze producten én het kundige advies van onze specialisten. Kom langs in het Experience Center in Hardinxveld-Giessendam!

Terug naar Ontdek Gardia
hello banner background image
Bekijk onze Showmodellen
block background
10.000 m² aan inspiratie

In ons Experience Center van meer dan 10.000 m² kun je een groot deel van onze producten bekijken en ontdekken. Het is dé plek om inspiratie op te doen voor het project van jouw dromen!


Ma. t/m Vr.: 08:30 - 17:00 uur

Zaterdag: 09:00 - 15:00

Zon- en feestdagen: Gesloten


Giessenzoom 15

3371GJ Hardinxveld-Giessendam

Route
block background
Specialistisch advies

In het Experience Center zijn altijd medewerkers van Gardia aanwezig om je te adviseren omtrent je eventuele aankopen.

De deskundigheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel, en de kennis van de producten, alsook het vermogen om mee te denken hoe we jouw wensen het beste kunnen realiseren.

Maak een afspraak

Ervaar de eindeloze vrijheid

Gardia snapt hoe moeilijk het is om iets te kopen naar aanleiding van het internet. Daarom hebben we ruim 10.000 m² terrein om u een idee te geven. Zo kunt u zien hoe uw droomoverkapping eruit ziet in het echt! 

Het is belangrijk voor ons dat u niet tegen onverwachte teleurstellingen aanloopt. Daarom zorgen wij dat er een divers aanbod aan showmodellen beschikbaar is. Van overkappingen tot tuinhuizen, van buitenverblijven tot veranda’s. Zo is er voor ieder wat te zien! Kijk hieronder of er wat tussen zit voor u!

IQmedia_Hillhout

Een greep uit de showmodellen

We tonen u graag de nieuwste buitenverblijven, vertellen u meer over onze houtsoorten of helpen u met het uitkiezen van een geschikt tuinhuisje. Wij staan voor u klaar!

Proef sfeer en bekijk op locatie onze buitenverblijven, overkappingen, blokhutten en veranda’s.

Advies

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om passend advies over uw tuinproject of buitenverblijf te geven.
Wilt u zeker zijn van een specialist die direct beschikbaar is? Dan raden we u aan om vooraf een afspraak te maken.

De sterren van onze Showroom

Aluminium overkapping met shutters

Deze aluminium overkapping van Westwood is hartstikke vernieuwend en vooruitstrevend. Hij heeft bijna geen onderhoud nodig en past in elke tuin! Het shuttersysteem zorgt ervoor dat je kan kiezen of je in de zon of in de schaduw wil zitten.

Kapschuur Deluxe

De kapschuren van Westwood zijn voor de mensen die wat anders zoeken dan een plat dak. Het hellende dak geeft wat meer beschutting én ziet er strak uit. De zwarte wanden zijn modern en zorgen voor een prachtig contrast met de rest van de schuur.

Pracht

De Pracht van Westwood is de definitie van een mooie overkapping. Het platte dak geeft rust in je tuin en het formaat zorgt ervoor dat je van alles kwijt kunt in de berging, terwijl je zelf heerlijk onder de overkapping kunt zitten.

Trendhout Siena

Westwood Comfort

Westwood Vrijbuiter

Hillhout Premium

Woodvision Witte Wolf

Weka Designhuis 213

Gardendreams Expert

Outdoor Life Siri

Westwood Terrasoverkapping

Topvision Bosuil

block background
Bezoek Appeltern

Gardia werkt samen met De Tuinen van Appeltern; het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Bezichtig onze overkappingen in Appeltern en geniet ondertussen van de prachtigste showtuinen.  

Lees meer
block background
Bekijk onze projecten

We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten en buitenverblijven. Wilt u zelf een project laten plaatsten of een kijkje nemen bij een van onze projecten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak of offerte.

Lees meer