Advies & Montagetips

Bekijk hier alle montagetips en advies over hoe je jouw tuinproject tot een groot succes kunt maken!

hello banner background image
Menu
Productfoto Buitenverblijf Zadeldak XL 9260x4400x3750mm

Productadvies

Er komt veel kijken bij het bouwen van een tuinproject. Welke fundering kies je? En wat voor tegels passen daar dan bij?

Bij Gardia zetten we alle moeilijkheden op een rijtje en leggen je uit wat er precies gedaan moet worden om jouw droomtuin te maken!

sfeer_wv_balk

Montagetips

Jouw project moet natuurlijk ook in elkaar gezet worden. Wij hebben een aantal tips bij elkaar verzameld, zodat jij gemakkelijk jouw tuinhuis of blokhut in elkaar kunt zetten. Met de tips van Gardia wordt zo’n grote klus opeens makkelijk!

block background
Advies

Naast een webpagina met advies over producten heeft Gardia ook zijn eigen adviseurs. Zij staan 6 dagen in de week voor je klaar om jouw droomproject met je te bespreken! Je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

block background
Wie wij zijn

Gardia begon ooit in een klein pandje. Nu zijn we uitgegroeid tot een groot bedrijf met een flink terrein. Onze historie en onze missie zijn belangrijke onderdelen van onze identiteit als bedrijf. Er is veel veranderd, maar we denken nog steeds hetzelfde: ''Buiten is alles beter''.

block background
Onze kwaliteit

Ons hout is gecertificeerd door verschillende keurmerken. We leveren hout van de beste kwaliteit uit duurzame bossen. Veel van onze houtproducten zijn gecertificeerd door, onder andere, FSC.

Meer van Gardia

block background
Bekijk ook onze materialen!
block background
Lees meer over onze projecten!