thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
credit_card
Betalen zoals u wilt
Vooraf, bij levering of achteraf
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Gardia Laagste Prijs Garantie

Palram - Canopia | Tuinkas Hybrid | 185 x 125 cm | Groen

thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
credit_card
Betalen zoals u wilt
Vooraf, bij levering of achteraf
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Gardia Laagste Prijs Garantie
Artikelomschrijving
Palram - Canopia | Tuinkas Hybrid | 185 x 125 cm | Groen
SKU nummer: : CA701652

Geniet van je eigen tuinkas, gemaakt voor echte moestuin liefhebbers. Met de Hybrid 185 x 125 cm tuinkas heb je nog meer tuinplezier. Weinig dingen in het leven zijn zo bevredigend als het kweken van je eigen planten, of het nu bloemen, groenten of kruiden zijn.

 

Omschrijving 

Deze compacte tuinkas is groot genoeg voor uw tuindromen en toch klein genoeg om in uw tuin te passen. Te plaatsen in het gras, op een terras, in een kleine binnenplaats of op je balkon. Deze tuinkas heeft een basis gemaakt van roest vrij staal, die structurele ondersteuning en stabiliteit biedt. De tuinkas Hybrid combineert twee soorten polycarbonaat panelen om een ​​evenwichtige omgeving voor uw planten te creëren. Polycarbonaat is een vrijwel onbreekbaar polymeer dat de lichttransmissie voordelen van glas biedt, maar lichter, sterker en veiliger is. De dakpanelen zijn gemaakt van 4 mm dubbelwandig polycarbonaat, dat twee keer zoveel warmte vasthoudt als enkellaagse panelen en het licht uw planten onder alle hoeken laat bereiken voor meer gelijkmatig zonlicht en groei, terwijl plantverbranding wordt voorkomen. De zijpanelen zijn van doorschijnend polycarbonaat en bieden meer dan 90% lichttransmissie, terwijl schadelijke UV-stralen worden geblokkeerd. Het ventilatieraam helpt bij het handhaven van de gewenste temperatuur en vochtigheidsniveaus en zorgt voor de benodigde ventilatie. Een geïntegreerd dakgootsysteem zal het regenwater kanaliseren en gemakkelijk op vangen. 

Met de strakke vormgeving is het eindresultaat prachtig, functioneel, stevig en duurzaam. Verleng je groeiseizoen en laat je planten zien terwijl je ze beschermt tegen fel zonlicht met een tuinkas van Palram - Canopia!

 

Bevestiging

De tuinkas Hybrid is ontworpen als een kant-en-klaar doe-het-zelf-project, zonder dat er speciaal gereedschap nodig is. De panelen zijn zeer eenvoudig te schuiven en op zijn plaats te vergrendelen in een roestbestendig frame. In de montagehandleiding is een korte en duidelijke montagevideo toegevoegd.

 

Specificaties 

  • Combineert twee soorten beglazing voor een evenwichtige lichtinval.
  • 100% UV-beschermde panelen die niet verkleuren na verloop van tijd. 
  • Stevige, roestvrije aluminium structuur voor een lange levensduur. 
  • Inclusief: Ventilatieraam, enkele deur en ingebouwde goten.
  • Eenvoudige montage 
  • Onderhoudsvrij 
Specificaties
Algemeen
ID
63075
EAN
6094136788776
Type
Broeikassen
Type glas
Polycarbonaat 4mm/1
Afwerking
Blank
Dimensies & Maten
Hoogte cm
208 cm
Breedte mm
1850 mm
Diepte cm
125 cm
Oppervlakte m²
2.5 m2
Andere klanten kochten of bekeken ook