Online Adviesgesprek met een Specialist

1. Maak een afspraak

Maak op de website een afspraak via de Afspraakplanner. Kies eerst de categorie waarbinnen het gewenste advies valt en plan daarna een datum en tijd in. Je ontvangt een bevestiging via e-mail. Let op! Bewaar deze mail goed, deze bevat namelijk de uitnodiging voor de Zoom-meeting.

2. Download Zoom

Bereid je goed voor op het gesprek door Zoom alvast op één van je devices te downloaden. Dit kan via de website van Zoom, bekijk hiervoor zoom.us/download.

3. Join de meeting

Open op het moment van de afspraak de uitnodiging die is verzonden met de bevestiging via e-mail. Je wordt dan automatisch in de ‘virtuele wachtkamer’ geplaatst. Vervolgens laat de toegewezen adviseur je toe aan de meeting.

4. Laat je adviseren

Start met het realiseren van al jouw wensen! Maak gebruik van de kennis van onze specialisten en laat je goed informeren over alle mogelijkheden. Breng jouw tuin tot de ultieme ‘Buiten Leven‘-ervaring!

block background

Gardia maakt gebruik van Zoom! Sinds de pandemie ons dagelijkse leven heeft verplaatst naar de digitale wereld, is Zoom een van de belangrijkste tools voor online meetings en afspraken.